Estat espanyol: "Amor, educación y cambio" de Sastre, Moreno, Leal i Arantes / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Infància i Adolescència - Infància i Adolescència

Acaba de sortir el llibre titulat Amor, educación y cambio que es, en certa manera, una continuació de l'anterior (Amor y política). En aquest segon s'aprofundeix en l'estudi de les possibilitats de provocar canvis personals i socials a traves de l'educació.

 

 

amor educacion cambio

 

Entre altres coses, tracta sobre una experiència duta a terme amb joves d'ambdós sexes, encaminada a explorar les possibilitats de fer evolucionar les idees que inicialment tenien sobre l'amor i els comportaments que es produeixen en la parella. Moltes de les idees i comportaments que, inicialment consideraven com a "naturals" o inclús "desitjables", son aquells que en anteriors investigacions havíen detectat les autores (Genoveva Sastre, Montserrat Moreno Marimón, Aurora Leal i Valeria Arantes) com els que deixen a les dones maltractades indefenses en front del seu maltractador.

Amb aquests treballs, les autores intenten posar en evidencia que per eradicar la violència contra les dones, a mes d'accions de caire polític i social, cal també treballar en la seva prevenció a través d' accions educatives en profunditat, es a dir, d'aquelles capaces de canviar els pensaments i les conductes en les que es fonamenta.