Sabadell - Estat espanyol: la capitana del 'Club Natació Sabadell' de waterpolo no serà a la selecció espanyola / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Olga Domènech, capitana del Club Natació Sabadell de waterpolo que ha guanyat en sis anys quatre copes d’Europa i dos supercopes d’Europa, no està a la selecció espanyola

La periodista Isabel Bosch, guardonada amb el premi ‘Juan José Castillo’ en reconeixement a la seva trajectòria professional com a periodista esportiva, ha posat de manifest, en la seva conversa amb Olga Domènech, que no té la mateixa repercussió mediàtica si les campiones d’Europa són un equip femení, que si els campions són un equip masculí.

 

 

 

entrevista-olga-domenech-rba

Olga Domènech entrevistada per Isabel Bosch

 

 

“Crec que el màxim que he vist del vostre triomf ha estat un breu en un diari d’informació general. L’esport femení no genera la mateixa expectació i també crec que l’esport femení ha estat una mica maltractat”. “Ets la capitana, la líder. Essent la capitana del millor equip europeu, és extrany que no estiguis a la selecció, et sens decebuda?”, demana la periodista.

“No estic en els plans de l’entrenador, però ja ho he superat. El club i les companyes m’han donat confiança. Haver guanyat en sis anys quatre Copes d’Europa (2011, 2013, 2014 y 2016), l’any passat finalistes, i dues Supercopes d’Europa (2013 y 2014), m’ha fet molt feliç”, afirma l’esportista.

Explica també que des que varen guanyar la primera Copa d’Europa les jugadores tenen una ajuda mensual “hi ha diferents ‘cachés’ i no crec que sigui injust. També ens donen primes per classificar-nos; per guanyar, no”. Recorda que aquest any és el centenari del club i que porten sis anys sense perdre, a excepció de la copa de la Reina”. Lamenta que després de guanyar tant, quan es perd se'ls hi clavi punyalades.