Barcelona: sentiments, Patriarcat i Política / La Independent / Notícies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Universitats - Conferències-Seminaris

There are no translations available.

 

L'Institut Interuniversitari d'Estudis de Dones i Gènere (IIEDG) en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), organitza una taula rodona titulada Sentiments, patriarcat i política*.

  

diversidad

 

 

Intervindran: Anna Gabriel, Diputada del Parlament de Catalunya i Professora de Dret i Política de la UAB, Dolors Comas, Antropòloga, Catedràtica del Departament d'Antropologia Social, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili, Exdiputada del Parlament de Catalunya, Secretària Acadèmica de l'IIEDG i Genoveva Sastre, Psicòloga, Professora Emèrita de la Facultat de Psicologia de la UB, coautora del llibre Amor y política, Coordinadora de la Comissió de Recerca de l'IIEDG.

Les idees patriarcals estableixen una dicotomia excloent entre la raó i els sentiments, entre allò que es considera públic i allò que es considera privat. En aquesta taula rodona, en la que hi participaran psicòlogues i polítiques, es proposa obrir un debat sobre la necessitat d'unir allò que arbitràriament s'ha presentat com a antagònic.

 

* 11 de maig de 2016, a les 19 hores, a la Sala de Conferencies del COPC. C/ Rocafort 129