Catalunya -Internacional: 3 de maig, per una llibertat de premsa per a tothom / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Comunicación - TICS - Publicidad - Libertad de Expresión

No hay traducción disponible

El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) conjuntament amb altres entitats, entres les quals hi ha SICOM i la XIDPIC.CAT, impulsora de La Independent, celebrarà enguany el 3 de Maig, Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, amb una jornada reivindicativa en la qual es reclamarà que el dret a la informació torni al seu legítim propietari, la ciutadania.

Aquesta commemoració consistirà en una taula rodona en el qual es farà lectura del Manifest 3 de maig de 2016, per una llibertat de premsa de totes i tots al qual ja donen suport diverses organitzacions i que resta obert a l'adhesió de les que ho facin en els pròxims dies (versió complerta del Manifest).

Aquest acte* se centrarà en donar veu a les i als representants de les diferents entitats i associacions que hi assisteixin que exigeixin el dret a la informació com un dret humà essencial que pertany a la ciutadania i no als mitjans de comunicació ni als periodistes, tal com estableixen diverses normatives.

 

*L'acte es farà el dia abans, dilluns 2 de maig, a les 18.30h a la seu de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Carrer Doctor Aiguader, 18.