Catalunya: Carme Porta nomenada pel Govern assessora en matèria de polítiques d'igualtat / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

La companya de redacció de La Independent Carme Porta, que també ho era d' idemtv , ha estat nomenada pel Govern assessora en matèria de polítiques d'igualtat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Porta era fins el seu actual nomenament responsable de la secció "Identitats de gènere".

 

Carme Porta Abad

 


Carme Porta va ser diputada al Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2006, any en què va entrar al Govern de la Generalitat com a Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, àrea des d'on es coordinava el programa per al col·lectiu LGTB (actualment àrea).

Des de jove ha estat activista pels drets del col·lectiu, des del Grup de Lesbianes Feministes primer i després en col·laboració amb altres entitats feministes i LGTB. Fins fa poc formava part de la junta d'IDEMTV. Des de la creació d'IDEMTV, i des de fa 2 anys a La Independent, Porta ha estat fent "activisme mediàtic lgtb" com ella mateixa diu, des dels mitjans online.

Carme Porta formarà part de l'equip de la Consellera Dolors Bassa.