NOTA DE PREMSA 14 d'abril 2016: Demà s'inicia la VI Trobada Internacional de la XIPVG a Barcelona

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Convocatòries-Comunicats - Comunicats

There are no translations available.

 

Demà s'inicia la VI Trobada Internacional de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIPVG) de Barcelona

Carme Forcadell, Ada Colau, Montserrat Minobis i Neus Bonet entre els noms destacats de demà
Les jornades començaran de manera reivindicativa amb una concentració davant el Col·legi de Periodistes de Catalunya

La jornada de demà divendres és oberta al públic

Demà, 15 d'abril,s'inicia la VI Trobada Internacional de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIPVG) al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10).
Les activitats començaran a les 10.30 del matí, amb la reunió, entrevista col·lectiva amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

A les 13 h una delegació de les xarxes, encapçalada per la Vicepresidenta de la XIDPIC.CAT, Tona Gusi, serà rebuda per la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

A les 15 h hi haurà una Concentració davant del Col·legi de Periodistes de Catalunya sota el lema de "Per un periodisme on les dones siguin protagonistes, como expertes, lidereses, representants socials i polítiques".

La Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a les 16 h, acollirà la sessió inaugural de les Jornades que comptarà amb: Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya; Neus Bonet, Degana del CPC;Laura Pérez, regidora de la Vida, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona i Montserrat Minobis, presidenta de la XIPDIC.CAT

A les 16.30 h hi haurà el diàleg  La visió de gènere als mitjans de comunicació amb Montserrat Minobis, Randa Achmawi, Jenny Römgrenn, Liliana Hendel i Teresa Carreras.

A les 17.45 serà el torn de la taula rodona-debat "Conflictes i violències sobre les dones als mitjans. Dones periodistes, refugiades de la Mediterrània, desplaçades de guerra, resolució conflictes a Amèrica Llatina, aplicació de la Resolució 1325". Amb Diva Criado, Fabiola Calvo, Rosa María Rodríguez Quintanilla, Dionysia Vovou i Janette Mauricio.

Podeu consultar la major part de les biografies de les ponents a www.genderinjournalisme.org

Més informació a:
www.genderinjournalism.org
http://genderinjournalism.org/index.html
https://twitter.com/GenderJournal
https://www.facebook.com/VIencuentroRIPVG/