Jornada GAMAG Europe 14 i 15 d'abril

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Convocatòries-Comunicats - Comunicats

There are no translations available.

 

Es realitzarà Col•legi de Periodistes de Catalunya el 14 d'abril

Dins el marc de la Trobada Internacional, també es portarà a terme la Segona Assemblea General de GAMAG (Global Alliance on Media AndGender), la Primeraes va celebrar a Ginebra el desembre passat.

Aquesta jornada vol consolidar de la Xarxa Europea de GAMAG, l'Aliança Global per la igualtat i a través dels Mitjans de Comunicació que s'està desplegant poc a poc sota el paraigua de la UNESCO.

El programa previst per a la jornada és el següent:

A 2/4 de 10h benvinguda i presentació a càrrec de Neus Bonet, Degana del Col•legi de periodistes de Catalunya; Collen LoweMorna de CEO of Gener Links and GAMAG Chairperson; Ferran Tarradellas, Director Representant de la Comissió Europea a Barcelona; Maite Calvo, Directora oficina Parlament Europeu de Barcelona i presentació a càrrec de la periodista i membre de la XIDPIC.CAT, Teresa Carreras.

A ¾ 11 es portarà a terme la posada el dia i la presentació de participants GAMAG i, finalment, a ¾ de 12 es realitzaran diferents exposicions i comunicacions sobre la situació de la informació amb visió de gèneres i bones pràctiques (ja posarem el nom, el càrrec i el país quan es confirmi)