Catalunya: El CPC fa un homenatge a Margarita Rivière / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

 

El Col·legi de Periodistes de Catalunya  convida a la inauguració de l'exposició "Margarita Rivière, obrint portes", el pròxim 13 d'abril, a les 18:30, i la taula rodona posterior en record de la col·legiada i periodista Margarita Rivière (1944-2015).

 

Imatge-de-Margarita-Riviere-Mari-a-Espeus-1992-1

 

El Col·legi de Periodistes de Catalunya  convida a la inauguració de l'exposició "Margarita Rivière, obrint portes ", que tindrà lloc el dimecres 13 d'abril de 2016, a les 18.30 hores, a la Sala d'Exposicions del Col·legi de Periodistes de Barcelona (Rambla de Catalunya, 10, principal, Barcelona).

Aquesta mostra és un homenatge a la col·legiada Margarita Rivière (Barcelona, 1944-2015) i pretén visibilitzar les passions que va tenir al llarg de la seva trajectòria professional: la moda, la cultura, el periodisme, la salut de la dona i la política.

L'exposició és una iniciativa del Grup de treball de Cultura i Innovació del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

També es farà a partir de les 19:00 hores, el mateix 13 d'abril, una taula rodona sota el titol "RECORDANT LA MARGOT... que tantes tecles sabia tocar"

En l'avte hi participaran: Margarita Sáenz-Díaz Trias, periodista i analista política; Santiago Dexeus, president de la Fundació SOMDEX i director científic de "Women's"; Jaume Collboni, regidor president del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Barcelona; i Joana Bonet, periodista. Moderarà la taula Elvira Altés, periodista del Grup de Treball de Cultura i Innovació del Col·legi de Periodistes.