Barcelona: Premis a les i als millors professionals i projectes TIC. / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Digitals

'21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica' – Premis als millors professionals i projectes TIC.

A la '21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica', primera gran trobada de l'any del sector TIC a Catalunya, es varen reunir prop de 900 professionals i representants d'empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica.

 

nit-telecomunicacions-Nuria-Oliver 1

 

 Nuria Oliver:Foto Diego Muñoz

Durant l'esdeveniment es fa fer entrega del Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada (que reconeix a la persona que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de la Electrònica, les TIC o l'Audiovisual) a Nuria Oliver, directora Científica de Telefònica I+D.

Enginyera de Telecomunicació per la UPM i doctora en Media Arts&Sciences per el MIT, també ha estat premiada en múltiples ocasions. El reconeixament més recent, el de 'Dona TIC', li fou atorgat el desembre passat per 'Tertulia Digital' y el Pla idigital de la Generalitat de Catalunya.

La ceremònia la va presidir Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i també hi varen assistir, entre d'altres autoritats, la consellera de Governació, Meritxell Borràs i el conseller de Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

La periodista Gina Tost va actuar com como mestra de ceremónia, i va aprofitar per reivindicar amb diferents exemples la rellevància de la dona en el món de la ciència o la tècnica.