Barcelona: JORNADES Programa de les Jornades "Residuos emocionales" / La Independent / Notícies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Temes Culturals

There are no translations available.

Es publica el programa definitiu de les jornades internacionals "Residuos emocionales: Regímenes y disidencias afectivas en el mundo moderno", coorganitzades pel Centre Dona i Literatura i el CCCB, que tindran lloc del 15 al 17 de març de 2016. Les jornades proposen un diàleg entorn dels conceptes i experiències associades als "residus emocionals", tant en relació amb el seu caràcter marginal respecte als règims emocionals hegemònics, com en la seva ressignificació com a projecte polític i gestor de dissidències afectives.

 

 

Les conferències aniran a càrrec de Jo Labanyi (New York University), qui oferirà un repàs crític de la teorització recent de l'afecte i la seva relació amb les teories del posthumà, i d' Eloy Fernández Porta (Universitat Pompeu Fabra), la intervenció del qual tractarà sobre les polítiques del sentiment inefable. La revista 452ºF organitza una taula rodona sobre "Pensar el afecto desde la cultura y el arte" amb la participació de Rodrigo Andrés, María Teresa Vera Rojas i Katarzyna Paszkiewicz. A més, tindrà lloc la presentació del llibre Engaging the Emotions in Spanish Culture and History, amb intervencions de Luisa Elena Delgado, Pura Fernández i Jo Labanyi, editores del llibre, juntament amb Antonio Monegal. El programa es completa amb les comunicacions d'investigadores i investigadors d'universitats d'Europa i Amèrica.

Les jornades s'emmarquen dins el projecte de recerca "Teoria de les emocions i el gènere en la cultura popular del s. XXI". Assistència oberta a totes les sessions, inclosa la del CCCB. S'ofereix també la possibilitat de certificat; en aquest cas cal fer inscripció gratuïta a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it fins al 13 de març de 2016 i assistir a totes les sessions.

Més informació