Barcelona: Ana Valle parla a NewsCatTv / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

 

Va ser una de les cantants que va actuar a la Festa dels 5 anys de la Independent. Tot i que porta molts anys a Catalunya, on té la seva família i concerts, va néixer a Màlaga, i va viure a Madrid. Ara ha tornat a la capital de l'Estat per fer un concert amb el seu grup el proper dijous 10 de març.

 

alt


 

En l'entrevista que publicada a News catTV  parla sobre ella i la seva trajectòria.

Ana Valle aviat celebrarà 30 anys de dedicació a la música i just fa uns mesos va públicar un nou disc: "Desde dentro", que va presentar a la Festa de La Independent, que es va celebrar el 30 d'octubre, a la Bonnemaison on va oferir algunes de les seves noves cançons. Amb aquest disc, com ella mateixa comentava és com si haguès començat de nou: " M'he llançat a a treballar, amb un material creat 'des de dins', i alleugerint el meu equipatge. M'he despullat de tot allò superflu i m'he quedat amb l'essència del meu cognom ".

 

alt

 

El dijous 10, presenta aquest disc per primera vegada a Madrid en un concert molt especial: "És com la tornada als meus orígens després de molts anys d'actuar per Catalunya. M'ha costat convèncer els empresaris de sala que la gent de 40 anys en endavant, també va als concerts. No tota la música en directe és per als més joves ".

Valle serà, el dijous 10, a la sala El Barco(*), a les 21,45 hores. I actuarà amb super grup de músics de gran categoria, oferint el so "Valle" un pop  mestís d'arrels llatí flamenques, amb tocs de jazz i de reggae.

(*) Calle del Barco 34, Madrid