Catalunya: Carme Fenoll rep el premi del periodisme cultural / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, va rebre el II Premi Ressenya que atorga l'Associació de Periodistes Culturals catalans en un acte que es va realitzar aquest 18 de febrer a la llibreria Laie.

 

Carne Fenoll

"L'entitat ha volgut reconèixer amb el premi la bona predisposició que la premiada ha tingut amb la comunicació cultural i la dinamització del sector, tenint en compte tots els agents inclosos els periodistes", assenyala la comunicació enviada respecte al tema.

Carme Fenoll (Palafolls, 1977) és la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya des de 2012. Es va diplomar en Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona i és llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a més de realitzar dos postgraus en documentació i un màster en gestió cultural. També és tutora dels estudis de Documentació de la UOC des de 2003.

Es va iniciar com a bibliotecària a Pineda de Mar i a Barcelona, i ha estat directora de les biblioteques de Banyoles i de Palafrugell. Al llarg de la seva trajectòria ha posat en marxa projectes com Arteca, un servei d'exposició i préstec gratuït d'obres d'art, Bibsons, Wiki Loves BibliotequesCAT, 10×10 de trobades entre editors i bibliotecaris, i Biblioteques amb DO.

Aquesta és la segona edició del Premi Ressenya, que es va iniciar el 2015 amb l'entrega del guardó a l'editor i fundador d'Anagrama Jorge Herralde.