Espanya -Internacional: CONVOCATÒRIA Lectora fa una crida d'articles per al dossier del número 23 / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes CulturalsEl dossier 23 de Lectora. Revista de dones i textualitat, corresponent al 2017, tindrà com a tema les "Punk connections: A transcultural perspective". Aquest dossier demana contribucions que col·loquin la dona a l'escenari central del punk, tot tenint en compte un factor sovint ignorat, i és que el punk no fou un fenomen exclusiu del Regne Unit i els Estats Units, sinó un moviment transnacional.

 

En aquest volum s’inclouran articles que reconeguin la participació activa de les dones i la comunitat gai en la subcultura punk i que adoptin una perspectiva transcultural que explori no només el punk anglosaxó, sinó també el sorgit a d’altres contextos, com ara Espanya o la comunitat hispana als Estats Units, des d'una perspectiva comparada. Les coordinadores del dossier són Nuria Triana-Toribio, Catedràtica de Cultura Espanyola a la University of Kent, i Cristina Garrigós, Professora Titular de Filologia Anglesa a la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). La data límit per a la recepció d'articles és l'1 de juny de 2016. Lectora proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca en lliure accés de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement.

Més informació