L'Equip de La Independent

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

There are no translations available.

Editores  La Independent

Editores actuals de La Independent: Tona Gusi, Amada Santos, Diva Criado i Drina Ergueta ( d'esquerra a dreta).

 

 

L’Equip de La Independent

 

L'Equip de La Independent va néixer format per 22 periodistes, comptant amb 60 col·laboradores i col·laboradors, corresponsalies i expertes d’opinió. Amb els anys i la crisi econòmica que va colpejar a tots els mitjans de comunicació, han estat moltes les persones que han format part de La Independent, però hi ha un grup que s’ha consolitat i continúen moltes col·laboracions.

 

També rebem informació puntualment de la Xarxa de Dones Periodistes i Comunicadores amb Visió de Gènere de Catalunya - Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (formada per 270 professionals i col·lectius). Així mateix rebem notícies d’arreu del món gràcies a la llista automàtica de distribució de notícies de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (integrada per més 400 professionals internacionals individualment o en representació de col·lectius periodistes).

 

L'Equip inicial de La Independent fou: Sara Lovera, Montserrat Minobis, Teresa Carreras, Tona Gusi, Lídia Vilalta, Fabiola Llanos, Joana G. Grenzner, Elena Tarifa, Jaume Piqué, Teresa Bau, Anaïs Barnolas, Maribel Selaya i Rosa Pelayo. En foren editores: Anais Barnolas, Esther Molas, Laia Serra, Maribel Selaya, Rosa Pelayo i Teresa Bau.

 

Altres integrants de l'Equip en altres temporades han estat: Anna Comas, Carmen Aragón, Catalina Carmona, Lourdes Mourelo, Luz Cassino, Marta Macías,"Nat Lantida", Pepa Badell, Pili Moreno, Susana Villafañe, Julia L. Tremols, Amada Santos, Diva Criado, Drina Ergueta, Nílton Torres, Betsabé Garcia, Leonor Sedó, Maria Espinosa, Irene Cuesta, Leticia Cruz, Elena Ledda, Ma Dolors Vinyas, Ma. Rosa d'Andrés, Pilar Moreno, Roser Pros-Roca i Sara Cuentas, entre d’altres.

 

Actualment, l'’organizació de l’equip, en un inici més estructurat (amb direcció i sotsdirecció a càrrec de Teresa Carreras i Tona Gusi), ha passat a ser més horitzontal i ara compta amb la coordinació de Tona Gusi amb Drina Ergueta i un equip estable d’editores integrat per ambdues companyes juntament amb Amada Santos i Diva Criado. A més aportan el seu treball periòdic la majoria de les periodistes ja mencionades i altres de noves.

 

La Independent ha comptat amb el suport de: SEMLac, l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC); Moncomunicació; Programa Berenjenales d'InOut Radio; Programa de Radio Mezclate Conmigo; Dones Reporteres de Mataró; 39ymas; i SEMéxico.

 

 

 

LaIndependent  Consell de Redaccio 2014

Una part del Consell de Redacció. D'esquerra a dreta i al davant: Sara Cuentas, Drina Ergueta, Sonia Rico i Pepa Badell. I darrera dretes: Amada Santos, Montse Minobis, Júlia López, Leticia Cruz, Tona Gusi i Lídia Vilalta

 

 LaIndependent  Consell DE REDACCIO

 

Si ho desitges tu també pots col·laborar amb nosaltres.