Barcelona: Festa Solidària de la Fundació Tècnica i Humanisme a l'Auditori del Raval / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

La 16 edició de la Festa Solidària anual de la FTiH, del diumenge dia 13 de desembre es celebrarà a l'Auditori del Conservatori del Liceu, ubicat al popular barri del Raval de Barcelona (*)

 

 

alt

 

A la Festa, com en altres ocasions, la Fundació compta amb la col·laboració desinteressada de músics, artistes i grups musicals. En aquesta ocasió a la primera part, el jazz i el blues seran els protagonistes amb Gemma Abrié cantant de jazz i contrabaixista, que actuarà amb un grup de músics i musiques, i comptarà amb la participació especial de Carme Canela, que ha estat la seva professora a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

La segona part constarà dels vídeos sobre les diferents activitats que realitza la Fundació a Barcelona i a  diversos països del món. També podrem escoltar alguna persona voluntària de la Fundació explicant la seva experiència. La mestra de cerimònia serà una prestigiosa presentadora de programes de TV3: Ester Romero.

 

 

alt

 

 

La tercera part és el concert d'Units pel Gospel, dirigit per Laura Flores, també cantant del Grup Gema 4. La coral oferirà un repertori de les seves millors cançons, i també es podrà gaudir de la portentosa veu de Flors com a solista. I ella mateixa presentarà la tradicional rifa de les sis paneres de Nadal, al costat de les cantants participants, per ajudar a finançar els projectes anuals de la Fundació.

 

 

 alt.

 

 

La Festa de Nadal, és un esdeveniment sense ànim de lucre, que organitza el voluntariat de la Fundació com a culminació d'un any de realització de tallers, conferències, i de realització de "Prevenció del càncer i hàbits saludables de vida a les escoles".

 

 

alt

 

 

Tècnica i Humanisme, va ser constituïda a finals de 1999, i va néixer per iniciar un projecte de col·laboració entre persones de diferents àmbits, per a vincular els avenços del món de la medicina amb el creixement humà i espiritual dels pacients. Entre les fundadores destaquem les doctores Caterina Madroñal, i Teresa Checa, ambdues oncòleges especialistes de l'Institut d'Oncologia Clínica, IDOC, des de on es promou aquesta Fundació, que també participa en projectes de recerca per al control i tractaments de diversos tumors, al costat d'equips clínics, i col·labora en el finançament del seu treball. D'altra banda, des de fa uns anys porten  a terme diversos projectes solidaris, de cooperació i desenvolupament de comunitats de països com: Txad, Moçambic, Camerun i Equador, coordinant diversos programes de tipus sanitari i educatiu.

 

(*) L'entrada té un preu de 15 euros, i es una aportació especial. Es sortejen cistelles de regals. Les entrades es poden comprar amb antelació, a la recepció de IDOC  (Carrer Gironella, nº 6, 1r pis, despatx 10) o al  mail.

alt