Catalunya: Feminismes al Nou número de la revista divÈrsia / La Independent / Noticies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Memòria - Memòria històrica

Ja és a la xarxa el vuitè número de la revista divÈrsia, que continua, aquesta tardor, la seva tasca de recerca i difusió de la diversitat, amb quatre nous articlesIsabel Segura, repassa la història del feminisme a Catalunya a "Entestades a treure de polleguera Dones i societat a Catalunya".  

 

diversia

A mes, en aquesta ocasió, Jordi Tejel, un dels millors experts en el tema kurd, fa un recorregut per la història i el present d'aquesta nació a "Els Kurds: un poble, quatre estats".

Xavier Vega estudia la pressa de consciència territorial de les Terres de l'Ebre a "Terres de l'Ebre, frontera o frontissa?" i finalment, Sebastià Serra analitza a "La diversitat política a les Illes Balears" la pluralitat d'opcions ideològiques i electorals que es manifesten a les Illes des del segle XIX i fins els nostres dies.

L'aparició d'aquest nou número de divÈrsia coincideix amb la publicació del llibre "Les religions a Catalunya", de l'editorial Pagès, que analitza la diversitat religiosa a Catalunya i estudia les diferents formules emprades a Europa per gestionar aquesta pluralitat de creences.

Més informació:
divÈrsia