Mataró: Novena temporada de Les Dones Reporteres de Mataró / La Independent/ Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Aquest mes d'octubre Les Dones Reporteres de Mataró, mitjançant els seus programes de ràdio, han parlat de nous models familiars amb Cristina Brullet, sociòloga i pedagoga, professora jubilada de la UAB, investigadora al Institut de Infància i Món Urbà (CIIMU). També preparen un programa sobre Prostitució i trata de persones, contactant amb Elena Cascallo d'Àmbit i Prevenció.

 

logo Dones repo Mataro


El mes de novembre hi haurà un programa sobre les PAH i la violència econòmica, contactant amb Mònica Guerrero, de la Comissió d'Habitatge i Gènere de les PAH. També hi haurà un programa sobre el CIRD que s'acaba d'inaugurar fa poc a Mataró, parlant amb la regidora de la dona a l'Ajuntament, ex companya del Dones reporteres, Marisa Cardenal.

El desembre començarà amb un programa al voltant de la violència de gènere però centrat en la venda d'òvuls i el comerç que es fa al voltant del cos de la dona, Serà amb la Dra. Coll.


Pel que fa a les Infuxerrades, a finals d'octubre la convidada, que és cooperant a la República Dominicana, a Santiago de los Caballeros amb malats terminals, serà Lluïsa Osa. L'acte tindrà lloc a El Públic, el cafè habitual de les Infuxerrades. Lluïsa Osa és una dona que s'ha reinventat i té una experiència vital molt enriquidora.

A mitjans de novembre es parlarà de feminisme i de la violència de gènere amb Dolors Renau, que és  psicòloga i pedagoga, i fou diputada pel PSC a les eleccions del 1982 i 1989 per Barcelona. També ha estat  parlamentària al Parlament europeu, designada per les Corts Generals els anys 1986 i 1987 i va ser presidenta de la Internacional Socialista de les Dones de 1999 a 2003.