Barcelona: Presentació del 3er. número de Pikara Magazine / La independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Digitals

Aquest divendres dia 2,  es presentarà* a Barcelona la nova edició en paper de la revista  Pikara Magazine 

Pikara Magazine és una revista digital que ofereix periodisme i opinió amb visió feminista, crítica, transgressora i gaudidora.

 

.

Pikara magazine 3

 

Després la gran acollida als anuaris 1 i 2, surt el 3er. num. amb el doble d'exemplars que el darrer número. L'edició inclou, al voltant de 140 pàg. en color, amb paper de qualitat i un disseny molt acurat, a càrrec d'Emma Gascó, amb cobertes originals.

Els articles escollits han estat publicats a la revista digital pikaramagazine.com.

L'equip editorial en parla així: "(...) Prioritzem els reportatges, entrevistes i anàlisis en profunditat, que conviden a una lectura reposada front al consum ràpid que mana a l'internet. Ens apropem a temes tan variats com la salut mental, moda, economia feminista, CIEs, feminisme islàmic o gordofòbia. També hi incloim articles inèdits de col·laboradores com ara Barbijaputa o Lucas Platero. El contingut inèdit amb més protagonisme és una sel·lecció de les il·lustracions i cartells de la plataforma gràfica contra la llei Gallardón, Wombastic, com a manera de cel·lebrar que vam aconseguir aturar aquest retrocès en matèria d'avortament. I un altra novetat és que Alicia Murillo ha gosat triar un nou format: la fotonovel·la".

 

 

*A les 19.00h, i al Dissabte 3, a les 20:30h. la presentació serà a La caníbal (C/. Nàpols 314).