Barcelona: JORNADES Residus emocionals / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes Culturals

 

El Centre Dona i Literatura anuncia la convocatòria de les properes Jornades "Residuos emocionales: Regímenes y disidencias afectivas en el mundo moderno", que organitza per als dies 15 i 16 de març de 2016 i que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona i al CCCB.

L'objectiu d'aquestes Jornades, coordinades per Marta Font, Katarzyna Paszkiewicz (Centre Dona i Literatura) i María Teresa Vera-Rojas (Universitat de Barcelona), és crear un espai de diàleg sobre les cultures i experiències emocionals a partir del mapa teòric que ens ofereix el concepte de "residus emocionals", tant en relació amb el seu caràcter marginal respecte als règims emocionals hegemònics, com en la seva ressignificació com a projecte polític i gestor de dissidències afectives. Jo Labanyi (New York University) i Eloy Fernández-Porta (Universitat Pompeu Fabra) seran els conferenciants convidats. La data límit per enviar propostes de comunicació és el 9 de desembre de 2015.

 

15 i 16 de març de 2016. Universitat de Barcelona, Facultat de Filologia - Gran Via de les Corts Catalanes 585 i CCCB, c/ Montalegre 5. Barcelona
Organitzen: Centre Dona i Literatura / GRC Creació i Pensament de les Dones (UB) / CCCB

Més informació