Barcelona: CURS Elles. Sis escriptores de capçalera / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Literatura

 

El curs "Elles. Sis escriptores de capçalera" té l'objectiu d'oferir un espai de reflexió i diàleg al voltant de l'obra d'autores que han protagonitzat l'eclosió d'una literatura defensada en femení, en diferents tradicions literàries com l'anglesa, la catalana o la veneçolana, entre altres.

Transitarem per l'obra de Virginia Woolf, Caterina Albert o Sandra Cisneros acompanyades d'especialistes en cada escriptora. Així mateix, el curs es vertebrarà al voltant d'un seguit d'interrogants: podem parlar de llocs comuns que singularitzin les obres d'autoria femenina? Què entenem per reescriptura i subversió del cànon? Com intervenen la sexualitat i el desig en les diferents representacions de la dona? Com conjuguem identitat i frontera, o des de quin punt de vista parlem de subjectivitat?

 

La inscripció es gratuïta i pot fer-se a partir del 21 de setembre a la Biblioteca Clarà, presencialment, per telèfon al 932 801 547, o bé, per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Del 6 d'octubre al 10 de novembre de 2015 de 19h a 20h30
Biblioteca Clarà, c/ Dr. Carulla 22-24 - 08017 Barcelona
Organitzen: Consell de Dones del Districte Sarrià-Sant Gervasi, Ajuntament de Barcelona
Centre Dona i Literatura

Més informació