Barcelona: SEMINARI Ecomasculinitats / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Noves Masculinitats - Noves masculinitats

 

Stefan Brandt, catedràtic d'estudis nord-americans a la Karl-Franzens-Universität Graz (Àustria) i especialista en ecocrítica, ecofeminisme i geocrítica, impartirà el Seminari "Masculinity and the Environment: Eco-Masculinities in the American Literary Imagination". Brandt parlarà de l'eco-masculinitat i de la influència de Donna Harraway en l'ecocrítica.

A partir de les idees de Hubert Zapf, examinarà la funció sensorial dels textos literaris com "ecologia cultural". Stefan Brandt ha coeditatTranscultural Spaces: Challenges of Urbanity, Ecology, and the Environment in the New Millennium(2010), i és autor de The Culture of Corporeality: Aesthetic Experience and the Embodiment of America (1945 - 1960) (2007). El seminari serà en anglès i s'emmarca dins les activitats del projecte de recerca "Homes de ficció: cap a una història de la masculinitat a través de la literatura i el cinema dels Estats Units, segles XX i XXI" (FFI2011-23589).

 

*Divendres 9 d'octubre de 2015 de 10h a 13h. Sala de Juntes, Edifici Històric, 2n pis, Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona. Barcelona
Organitzen: Centre Dona i Literatura i Departament de Filologia Anglesa i Alemanya (UB)

Més informació