Barcelona: Recordatori Premi ADHUC en estudis de gènere i sexualitat / la Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Publicacions

 

El Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones (Universitat de Barcelona) convoca el Premi ADHUC en estudis de gènere i sexualitat per premiar un treball de recerca en aquest àmbit interdisciplinari del coneixement. El Premi té vocació de continuïtat anual i consisteix en la publicació de l'assaig premiat a la Sèrie "Mujeres y culturas" d'Icaria Editorial.

El jurat encarregat de donar el premi està format per: Fina Birulés (Universitat de Barcelona), Elena Madrigal (El Colegio de México), Rafael M. Mérida Jiménez (Universitat de Lleida), Alberto Mira (Oxford Brookes University), Marta Segarra (Centre National de la Recherche Scientifique i directora de la col·lecció) i Lluís Maria Todó (Universitat Pompeu Fabra).

El premi, les bases del qual poden consultar-se aquí, es resoldrà el març de 2016.

Més informació

 

Els treballs, rigorosament inèdits (és a dir, que no s'hagin fet accessibles al públic en cap mitjà) i redactats en llengua espanyola, tindran una extensió total d'entre 150 i 220 pàgines de 2.100 caràcters (inclosos els espais en blanc) cadascuna. No s'acceptaran volums col·lectius ni recopilacions d'articles.

Els assaigs hauran d'enviar-se en format electrònic i imprès, abans del 15 de desembre de 2015: en PDF, per correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (assumpte: Premio ADHUC); un exemplar imprès i enquadernat, per correu postal a: Centre Dona i Literatura, Premio ADHUC, Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 585, E-08007 Barcelona.