Catalunya 27S: Acte de Feministes per la Independencia / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

Acte*: "Dones per la Independència, Independència per a les Dones"

Feministes per la Independència (FxI) organitzen el dia 19 de setembre l'acte*: "Dones per la Independència, Independència per a les Dones", que consisteix en el diàleg entre candidates de les dues llistes sobiranistes, Juntes pel Si i CUP-Procés Constituent, respecte la doble temàtica presentada en el títol: Per què haurien de voler les dones la independència? Per què votar SÍ?; Com garantim la independència de les dones a partir del 28S? Quines polítiques de dones en el nou país?

 

ACTE Dones per la I

 

La presentació i moderació del diàleg serà a càrrec de FxI i les sis dones que intervindran són:Carme Forcadell, Patricia Gomà, Nora Miralles, Sílvia Requena, Gabriela Serra i Anna Surra.

A la Fila Zero hi ha convidades les associacions de dones d'arreu del país i de les responsables de polítiques de dones dels partits sobiranistes.

*L'acte se celebrarà el dia 19 d'11.30h a 13.00h, a l'Auditori del Campus de la Ciutadella, a la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona (METRO Línia 4 CIUTADELLA – VILA OLÍMPICA; METRO Línia 1 i RODALIES – Arc de Triomf. TRAM Línies T4, T5 WELLINGTON i CIUTADELLA-VILA OLÍMPICA. BUS V27, V21, H16, 92, 36. es prega confirmar assistència ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )