Catalunya: Xarxa Feminista de Catalunya.Radical-ment feministes - JORNADES FEMINISTES 2016.

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Beques i Subvencions

 

 

xarxa

 

La Xarxa Feminista i Ca la Dona hem iniciat amb il·lusió i responsabilitat l'organització d'una gran trobada de tots els feminismes sota el lema "Radical-ment feministes", els dies 3, 4 i 5 de Juny del 2016, a Barcelona.

En aquests moments estem en el procés de preparació i després de reflexionar i debatre molt sobre la metodologia de les jornades, hem arribat al consens que per evitar la dispersió, afavorir la confluència, visibilitzar les diferències i dinamitzar les xarxes polítiques dels feminismes, hem de facilitar la relació dels diferents grups que treballem cadascun del eixos proposats per a les jornades.

Ens agradaria que els diferents grups que ja estem treballant temàtiques semblants però des de diferents perspectives suméssim les nostres experiències i les nostres trajectòries per tal de crear espais de confluència i d'articulació dels diferents feminismes. Sabem que suposa un repte important i hem de trobar la manera de fer-ho possible.

Ens agradaria comptar amb la vostra participació per fer possible unes Jornades que recullin totes les nostres aportacions!!!

Si us plau confirmeu el vostre interès per participar al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la !i us convocarem properament. I si tens cap dubte contacta'ns! Al blog trobaràs més informació sobre les jornades!!!

ESPEREM COMPTAR AMB VOSALTRES!!!

Les Jornades Feministes 2016 seran de TOTES o no seran!
... I entre totes les hem de preparar!