Barcelona: SEMINARI La potència qüestionadora i transformadora de María Zambrano / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes Culturals

 

El seminari "Presencias imprevistas. El Desafío filosófico de María Zambrano" proposa una aproximació al pensament de Zambrano a partir d'algunes de les seves figures (l'alegria en la guerra, el clown i el somriure, l'amistat com a paradigma polític), que constitueixen presències imprevistes i fins i tot inconvenients des del punt de vista de la tradició filosòfica canònica. Precisament per això, aquestes presències ajuden a valorar la potència qüestionadora i transformadora d'aquesta gran pensadora del segle XX.

El seminari és a càrrec d' Elena Laurenzi (Università del Salento - Universitat de Barcelona), investigadora dedicada a la teoria feminista, amb particular atenció a la discussió entre feminisme i multiculturalisme, i les pensadores del segle XX. El seminari s'emmarca dins el cicle de cursos sobre les grans pensadores del segle XX, "Pensar sin Barandillas".

 

Cal inscripció prèvia a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

6, 7 i 13 de maig de 2015 de 19h a 21h. Llibreria La Central. c/ Mallorca 237. Barcelona
Organitza: Llibreria La Central i Col·labora: Seminari Filosofia i Gènere

Més informació