Mataró: programes sobre dones treballadores / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Economia i Treball - Treball

Aquest passat mes de març, Dones Reporteres, ha volgut parlar de la dona treballadora hi ho ha fet en dos programes ben diferents. L'un donant veu a dues dones professionals i visibles socialment, l'altre donant veu a les dones més invisibles, les dones que fan les tasques de la neteja, una feina ben necessària però que no fa gens de remor.

 

Dones REPORTERES

 

Les entrevistades d'aquest segon bloc han estat una dona que treballa per una empresa de neteja, una altra que és cambrera d'habitacions d'un hotel i encara una altra que ha treballat a l'hospital.

També ferem una Infuxerrada amb el Colectivo de Mujeres de Matagalpa, amb el títol Per què ens fa por el feminisme? . Plegades vàrem organitzar un taller de formació i, juntament amb Teixit de Dones, grup del qual Dones Reporteres en forma part activa, realitzarem una performance exitosa davant l'Ajuntament de Mataró. Tant la Infuxerrada com la performance foren seguides per moltes mataronines i mataronins. Complicitat doncs, en la tasca de treballar amb dones i per les dones.