Catalunya-Internacional: CONVOCATÒRIA Lectora fa una crida d'articles per al dossier del número 22 / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Llibres - Altres Publicacions

 

El dossier 22 de Lectora. Revista de dones i textualitat, corresponent al 2016, tindrà com a tema els "Transnational indigenous feminisms". Se centrarà en l'exploració de les articulacions feministes transnacionals des de perspectives indígenes del Quart Món. Aquest dossier pretén mostrar la complexa xarxa de les col·laboracions feministes indígenes i les lluites que desafien el neocolonialisme imperial, les polítiques neoliberals i els límits dels estats nació.

La coordinadora del dossier és Yi-Chun Tricia Lin, professora i directora de Women's Studies a la Southern Connecticut State University, coeditora de Women's Studies Quarterly: Special Issue on Women's Studies Then and Now (2002) i coautora de "Afterword" for the republication of Ayako Ishigaki's Restless Wave: My life in two worlds (2004). La data límit per a la recepció d'articles és l'1 de juny de 2015. Lectora proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca en lliure accés de manera gratuïta afavoreix l'intercanvi global de coneixement.

 

Més informació