Barcelona: Els mitjans i el tractament de la prostitució, al CPC / La Independent / Notícies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Media - ICT

There are no translations available.

Es presentaran les recomanacions sobre el tractament als mitjans de comunicació sobre la prostitució i la trata amb fins d'explotació sexual en un acte* que es realitzarà al Col·legi de Periodistes de Catalunya el proper 13 de febrer.

colegio periodistas

Es tracta d'un document elaborat conjuntament per professionals de la comunicació i impulsat per l'Agència ABITS de l'Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb altres entitats, l'objectiu és abordar de manera integral la prostitució i incloure un seguit de recomanacions.

"La Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya són conscients del paper rellevant que han jugat als últims anys els mitjans de comunicació per donar visibilitat i contribuir al debat social al voltant de la violència masclista i a la millora del seu tractament informatiu", assenyala l'organització de l'acte.

Afirmen que comparteixen el compromís de promoure el tractament no sexista de les dones en els mitjans de comunicació i de vetllar per una imatge digna d'elles.

 

*L'acte de presentació de les recomanacions als mitjans de comunicació serà al Col·legi de Periodistes de Catalunya, el 13 de febrer a les 10.30 hores.

Més informació:
CPC