Barcelona: "Compartim", un sopar d’internacionalització de FIDEM / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

 

“Compartim” es la segona jornada d’internacionalització, que  organitza la Fundació  Internacional de la Dona Emprenedora  (FIDEM).  Aquesta Fundació aporta una llarga èxperiencia en la promoció de l’empreneduria femenina en la seva sortida al mercat exterior.

 

 

alt

 

 

 


La Presentació de l’acte, que se celebrarà el proper dijous 5 de febrer*, serà a càrrec de Glòria Abati, Pressidenta de la Comisió d’Internacionalizació de FIDEM i les ponències a càrrec  Carme Turiera (Co-fundadora i directora comercial de Barcelona Guide Bureau) i  de  M. Dolors Tomàs (Directora General de Grup Optim). Actuarà com a moderadora, Queta Domènech (Presidenta de Vallformosa).


 
01acarmeturiera
 Carme Turieraç

 

 

 

Al finalitzar la sessió, hi haurà un espai per coneixer experiències i vivències d’empresàries que han internacionalitzat les seves empreses.  Es podrà participar en un networking amb empresàries i empresaris exportadors.

*5 de febrer al  Restaurant Brown 33,  Sala 33 (2º piso). Pg. de Gràcia 33, de Barcelona.  Sopar i networking  [+info a FIDEM] Pots inscriure’t aqui.