Barcelona: Debat Exposició Claus de Dones / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Temes Culturals

Claus de dones. Una metàfora i una realitat. Les claus de la casa de la qual et volen desposseir. Les claus que tens a les teves mans per vindicar dignitat i llibertat. L'accés a un habitatge digne és més difícil per a les dones, i això a qualsevol etapa de la seva vida.

 

Claus

Claus de dones. Una metàfora i una realitat. Les claus de la casa de la qual et volen desposseir. Les claus que tens a les teves mans per vindicar dignitat i llibertat. L'accés a un habitatge digne és més difícil per a les dones, i això a qualsevulla etapa de la seva vida.

Les víctimes del mobbing són, en majoria, dones. Convé  copsar la relació existent entre el "mobbing" i els trets patriarcals, n'hi ha molts testimonis de dones que han patit aquest tipus característic de violència.

L'assetjament immobiliari es pot practicar en "Nom de la llei", ja que hi ha unes lleis (moltes encara) que afavoreixen un determinat grup minoritari de població, aquells que tenen els recursos a les seves mans i les administracions ho justifiquen amb l'argumentació que és un tema entre privats.

 

*Lloc i data: Palau Alòs, 29 de gener 19:30h