Barcelona: Ada Colau encapçalarà la llista de Guanyem Barcelona a les municipals del maig / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

"Per a mi és un honor ser una persona de consens i que hi hagi aquesta confiança en mi per poder encapçalar aquest projecte, que no se'ns escapa a ningú, és un projecte que il·lusiona moltíssima gent, que és l'esperança de moltíssima gent perquè, davant la fragmentació que hi ha hagut sovint a les eleccions, és l'oportunitat d'ajuntar esforços i poder guanyar", ha afirmat Ada Colau.

 

Ada Colau facebook

fotografia d'Ada Colau al seu facebook

Ada Colau liderarà la candidatura de Guanyem Barcelona, ICV-EUiA, Podem i Procés Constituent, després que aquestes organitzacions van arribar aquest dimarts 20 de gener a un principi d'acord de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Ara, cadascuna de les formacions ho haurà de valorar i confirmar.

L'ecosocialista Ricard Gomà plegarà en cabar aquest mandat electoral i el nou o nova representant de IC-V ocuparia el tercer lloc de la llista. Gerardo Pisarello, de Procés Constituent, podria ser el número dos.

Ahir, 21 de gener, Ada Colau viatjava justament amb Gerardo Pisarello a Atenes per "viure de prop l'ambient d'unes eleccions que han despertat molta expectació amb la possibilitat que Syriza pugui guanyar. El poble grec s'organitza per fer fora les elits polítiques i econòmiques que l'han portat a la ruïna, acatant les polítiques de retallades criminals imposats per la Troica".