La Llagosta: La coeducació com a eina de prevenció de les violències de gènere / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Infància i Adolescència - Infància i Adolescència

 
III Jornades formatives contra les violències vers les dones "La coeducació com a eina de prevenció de les violències de gènere" Jornada formativa adreçada a professionals del món sòcioeducatiu.
 
L'Ajuntament de la Llagosta presenta les III jornades contra la violència vers les dones amb l'objectiu deTreballar la Coeducació com a eina clau per a la prevenció de la violència masclista.
 
 
 
La Llagosta
 
 
  
 
Segons els y les expertes que hi participen, creuen que l’educació pren un paper clau en la conformació de valors i actituds no violentes així com en la construcció de les nostres identitats, promou una educació que potencie la igualtat real d’oportunitats i l’eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, així com la integració explícita de la perspectiva de gènere. Per aquest motiu, treballar amb continguts coeducatius, tant a l’educació formal com a l’educació en el lleure, esdevé imprescindible en la prevenció de les violències de gènere.

Així doncs, es fa necessari que el treball del professorat i de tots els agents de la comunitat educativa es faci en base a criteris coeducatius. Alhora, també esdevé imprescindible que les polítiques locals d’igualtat treballin de forma transversal els valors de la igualtat i introdueixin la prevenció de les violències de gènere en les accions polítiques i educatives.

 

 

logollagosta

 

*L'acte tindrà lloc el dia el dijous 4 de desembre al Centre Cultural de la Llagosta

.