Barcelona: PRESENTACIÓ* DE LLIBRE No es lo más natural: Escritos y trabajos d'Octavi Comeron (1965-2013) / La Independent / Notícies gèneres

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Llibres - Altres Publicacions

El llibre No es lo más natural: Escritos y trabajos de Octavi Comeron (1965-2013) recull treballs i textos propis de l’artista Octavi Comeron que reflexionen amb gran habilitat sobre les relacions entre l'art i les seves condicions de producció dins del capitalisme avançat.

Durant els anys noranta i dosmil, Comeron va perfilar un camp de preguntes i propostes en relació a qüestions com el paper de l’art en l’imaginari del treball dins la societat posfordista del coneixement; la difusió de nocions com la productivitat en els processos culturals; o l’assumpció d’una idea d’allò comú per tal de desplegar noves formes de vinculació social.

La publicació, editada per Joana Masó (Centre Dona i Literatura), Tere Badia (Hangar) i Jorge Luis Marzo (BAU), presenta, a més dels dels editors, diversos assaigs de José María Durán, Nicolas Malevé, Rubén Martínez, Ana Moreno, Anja Steidinger i Isidoro Valcárcel Medina. La presentació comptarà amb la presència de les editores i gran part de les persones que col·laboren en el llibre.

 

*Dimarts 2 de desembre de 2014 a les 20h. BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona
c/ Pujades 118. Barcelona

Més informació