Barcelona: La Bonne amb Wikidones / La Independent / Notícies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Digitals

There are no translations available.

La Bonne continua amb nous projectes. Ara estan treballant amb Wikidones, una proposta de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones en l’edició de continguts a la Viquipèdia.
 
 
wikidones 600px
 
   
 
 
 
Aquest projecte està desenvolupat i coordinat per La Bonne, a partir d’una idea inicial de Susana Noguero, i compta amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració d’Amical Wikimèdia i Eduxarxa.
 
En una primera fase, Wikidones promou la creació de 4 grups de treball temàtics: història, cinema, arts i disseny, ciència i tecnologia. Cada grup estarà acompanyat per dones especialistes en el tema, que treballaran amb un grup de dones interessades i compromeses a generar com a mínim un article de qualitat cadascuna amb perspectiva de gènere i feminista per a la Viquipèdia en català.
 
Wikidones és un projecte que té per objectiu afrontar la minsa participació de les dones a Viquipèdia (menys del 9%) fomentant la participació femenina a l’enciclopèdia lliure, en qualitat, de generadores de continguts amb perspectiva de gènere i feminista. 
 
Aquest projecte al Wikidones queda obert a la participació com a productores de continguts que coordinara a La Bonne, Marta Nieto.
 
 
 
vikidones
 
 
 
 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .