Gavà: "7dias,7 mujeres", obra sobre les relacions dones-homes / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Teatre - Arts Escèniques

7 dies, 7 dones, és una obra de teatre que és representarà el diumenge 16 de novembre a l'Espai Maragall, de Gavà. La idea i Direcció és de Sandra Di Maio, i es una obra en castellà del Grup de Teatre Diviertt. "És una comèdia diferent, que fa riure ia la vegada, reflexionar sobre les relacions dones i homes", ens diuen.

 

 

 

alt

 

 

Sinopsi: Déu, fart de la destrucció de la humanitat tornar a començar i escull un xaval (Bartolo) per repoblar el món. Li presenta set dones de diferents característiques i set dies per decidir amb qui es queda. Al setè dia tot es destruirà i només quedaré ell i l'escollida. L'única condició és que cap ha de conèixer l'existència de les altres dones. Però Déu no va tenir en compte que Bartolo no té experiència amb dones, verge per naturalesa i una mica curt de gambals, fa tot el contrari a les exigències del creador. Fet que provoca un caos entre les triades i genera una comèdia divertida. L'elecció de Bartolo entre les virtuts i les debilitats humanes, genera expectativa i deixa de manifest un missatge final.

El grup de Teatre Diviertt és una entitat cultural de Castelldefels, creada fa quatre anys, que representa obres en castellà*. Actualment compta amb grups de mainada i persones adultes, que representen obres de comedia teatral. Tots els guions són propis i tenen registre intel·lectual.

 

*Obres ja representades: "Viva la gent", "Havia una vez", "El reino al Revés", "Reescribiendo" "7 dias, 7 mujeres". (ja ha estat representada 4 vegades al Teatre Plaza de Castelldefels el 2013. Mireu Vídeos a: Youtube. Per participar a  Facebook