Barcelona: SEMINARI Noves aproximacions als estudis ètnics i les masculinitats / La Independent / Notícis gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Identitats de gènere - Noves masculinitats

Robert F. Reid-Pharr, director de l’Institute for Research on the African Diaspora in the Americas and the Caribbean (IRADAC) a la City University of New York (CUNY) parlarà de les noves perspectives dels estudis ètnics i les masculinitats en el seminari* "New Approaches to Ethnic and Masculinity Studies".

 

Robertreidpharr

Foto:Wikipedia

Interrelacionant aspectes polítics, personals, socials, intel·lectuals, emocionals i eròtics, Reid-Pharr problematizarà, des d’una perspectiva queer, el que significa ser home, negre i gay en una societat racista, heterosexual i postmoderna. Reid-Pharr és especialista en cultura afroamericana i en els estudis de raça i sexualitat.

És autor de Conjugal Union: The Body, the House, and the Black American (1999); Black, Gay, Man: Essays (2001); i Once You Go Black: Choice, Desire, and the Black American Intellectual (2007). El seminari, en anglès, s'emmarca dins les activitats del projecte de recerca "Homes de ficció: cap a una història de la masculinitat a través de la literatura i el cinema dels Estats Units, segles XX i XXI".

 

*Assistència per invitació. Cal contactar per correu electrònic amb Àngels Carabí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .Dilluns 17 de novembre de 2014 de 16h a 19h. Sala del Professorat, Edifici Josep Carner. Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona. Barcelona
Organitzen: Centre Dona i Literatura; Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, UB

Més informació