Barcelona: MONS FEMENINS, RELIGIONS I CREENCES / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Religió - Espiritualitat - Islam

There are no translations available.

AFRICAT organitza del 4/11/2014 al 15/12/2014 el Cicle de Conferències:  Mons Femenins, Religions i Creences: Les dones parlen. Diàlegs per a noves relacions de gènere des de l’àmbit espiritual.

Salwa El Gaharbi (presidenta de l’Associació FIKR i AFCAR) farà la conferència* “Néixer dona en la tradició musulmana. Cas del Marroc”

 

Mujeres africanas

 Foto: Tamtampress.es


Salwa El Gharbi donarà el seu punt de vista sobre la condició de la dona segons el lloc de naixement i la capacitat econòmica a partir de les seves vivències personals i experiències professionals. La conferenciant farà un retrat dels trets que caracteritzen l'espai que ocupen les dones en diversos àmbits socials i espais geogràfics en uns moments de reptes i de dicotomia entre la crisi i el desenvolupament econòmic, el diàleg social i la participació política, el canvi de la llei a favor de les dones, a través del nou Estatut Familiar i la nova iniciativa “innovadora” de la Constitució, i la pujada de la línia conservadora i la onada  del extremisme religiós, etc.; Tot això torna a accentuar contrastos en la societat marroquina i el fet de néixer dona en la tradició musulmana.

 *dia 10 NOVEMBRE al Lloc: CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona)