III aniversari de Jiwar amb diverses activitats artístiques

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Teatre - Arts Escèniques

Fa tres anys neixia a Barcelona el projecte Jiwar (Jiwar. Creació i societat). Des d’aleshores, més de 100 artistes hi han passat i Jiwar ha compartit amb elles i ells el seu univers creatiu.

El mes d’octubre tenen previstes moltes col·laboracions a fi de tenir llesta la propera edició de Construint veïnatges (novembre-desembre 2014). Entre les diverses activitats destaca la de Portes obertes* de les artistes Hanako Geierhos i Kerry Bucklad. També la Performance Voyage a Barcelona* i el Taller d'Oralitat*'' (Com explicar contes) per a dones amb Amal Khizioual.

 

 Foto Kerry Buckland. Installació multimedia

Foto Kerry Buckland. Instal·lació multimedia

 

*Dimarts, 21 d'octubre19h. C. Astúries 38, jardí Olokuti-espai Jiwar

 

 

Performance Voyage a Barcelona*

Jiwar Creació i Societat, amb la col·laboració d’Hangar, convida també a Barcelona el recull de vídeos performatius PERFORMANCE VOYAGE 4 produït per MUU (Hèlsinki). El tema recorrent dels treballs és: “autoretrat”: la identitat com un procés, com un acte, la autobiografia, el dret a la pròpia història, el jo respecte els altres, l’artista, etc.

Artistes i col·lectius han estat seleccionats per MUU després d’una convocatòria internacional. L’estrena mundial va tenir lloc a La Neomudéjar de Madrid i ha estat voltant pel món fins arribar a Barcelona. L’screening comptarà amb la presència de l’artista finlandesa Marika Orenius.

 

 

artsista MUU Finlandia

 

 

*''Dijous, 23 d'octubre a les 19hHangar. Sala Ricson. C. Emília Coranty, 16

 

 

*''Inscripcions per al Taller d'Oralitat (Com explicar contes) amb Amal Khizioual

L'artista marroquina Amal Khizioua compartirà durant el mes de novembre, i en el marc del projecte "Construint Veïnatges", l'art de contar amb les participants al taller. Hi són convidades dones de totes edats i procedències i per facilitar-ne la participació, s'han creat dos grups, un a Gràcia i un altre a Ciutat Vella. Les participants assistiran a les 6 sessions (repartides en dues setmanes), compartiran imaginaris i aprendran les tècniques bàsiques de l'art de contar. (Hi haurà servei de guarderia per a qui ho necessiti. Inscripcions i informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

 

 

Taller de contes