Barcelona: Laura Flores i Units pel Gospel al teatre Principal de Barcelona / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

alt

 

Units Pel Gospel, la coral dirigida per Laura Flores, actua aquest dissabte 24 a les 20 hores al Teatre Principal de les Rambles de Barcelona. En aquest concert Gospel Music Fest organitzat pel músic africà, Joe Psalmit,  hi participarà la Choral AllTogether, i el grup Africa Gospel Choir BCN.

El concert  formarà part d'un documental sobre la historìa del grup africà a Barcelona, que estan rodant els alumnes de l'escola de cinema ECIB de la ciutat, i que es presentarà a un concurs internacional de documentals musicals.

Laura Flores, és una música cubana que porta mols anys a Barcelona, com a cantant, integrant del grup Gema, i directora de corals de Gospel. Amb Units pel Gospel ja porta gairebé dos anys, i ha acconseguit que aquest grup  de gent afeccionada al Gospel, hagin actuat des de la seva creació a: la Nau Ivanow, el Teatre Joan de Segarra de Santa Coloma,  la Basilica de Santa Maria del Mar,  l'Ermita de Vinaròs, i  a La parròquia de Santa Anna, lloc on aquesta coral assaja cada divendres, i on fan actuacions d'una hora,  per al públic, cada primer divendres de mes, a les 10 de la nit. Aquesta coral també actúa en concerts solidaris i ha partcipat dues vegades a la Marató de TV3. 

Units pel Gospel va actuar per primera vegada a finals del mes de febrer, a Santa Maria del Mar davant d'unes 600 persones. Flores i tot el grup van acconseguir transmetre la seva passió pel gospel al públic assistent, que va ballar acompanyant algunes cancons.

 La coral es una agrupació amateur formada per veïns i veïnes de tots els barris de Barcelona. Actualment assagen a l’església de Santa Anna. Sense por escènica i amb una especial connexió amb el públic, la coral fa recitals de gospel clàssic i tradicional. Himnes com ‘Whole world’ o ‘Kumbaya’  sempre acconssegeuixen fer vibrar al públic. [Mireu vídeo de BTV de l'actuació a Santa Maria del Mar i consulteu el concert al facebook]