Catalunya: Elisa Pellacani, a EYE Catalunya, la televisió de la cultura en directe / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Media - ICT

There are no translations available.


alt

 

L'artista i promotora cultural Elisa Pellacani serà una de les protagonistes de la tercera edició del programa de televisió  EYE CATALUNYA. Programa que dirigeix i presenta Patricia Caicedo, i que s'emet en directe des d'ARTS SANTA MONICA, dimarts 13 a les 9 del vespre.

Es pot veure en directe i en temps real per 'streaming' a través d'internet. Aquest programa internacional que promociona la cultura, l'art, la música, etc... es fa només una vegada al mes a Barcelona.

La directora i promotora, l'artista, cantant soprano i directora d'aquesta televisió, Caicedo, escull cada vegada a diferent representants i personalitats del món de la cultura catalana o que desenvolupin la seva activitat a Catalunya, i els dona l'oportunitat de presentar en directe davant el nombrós públic assistent. Pellacani, ha estat escollida perquè és artista, editora, i promotora d'esdeveniments culturals. És una creativa que fa art amb els llibres, i a més des de fa 7 anys organitza el Festival Internacional del Llibre d'Artista. En aquesta ocasió el Festival s'ha anomenat BLACKOUT BOOKS, i ha portat per primera vegada a la ciutat artistes de diversos països del món. I (com podeu llegir en aquest article) durant els mesos d'abril i maig  ha posat en marxa nombroses activitats a la ciutat de Barcelona. Algunes d'elles duraran fins al 15 de maig.

 

 

alt

 

Aquest festival continua amb les activitats que ha programat  l‘"Escola Itinerant del Llibre", que organitza ILDE, l'associació de la qual és presidenta Pellacani. I després preparen una selecció d'obres que aniran al festival de Madrid: ‘Mas que libros’, des del 6 al 8 de juny, i al setembre al festival de la regió de Reggio Emilia, d'on és oriünda Pellacani, i que organitza des de la seva editorial Edizioni Consulta.

Mentrestant continuen les exposicions a l'Institut Italià de Cultura, la de la Biblioteca Gòtic- Andreu Nin, a les Rambles, núm 32, y les de la llibrería La Central, al MACBA (plaça dels Angels 1) i  al MUHBA (Baixada de la Llibreteria, 7), i que ocupen els aparadors i espais interiors dels locals.