Hospitalet de Llobregat: nou centre d'oci infantil i juvenil a ex cinemes Romero / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Infància i Adolescència - Infància i Adolescència

breve-centro vila

Les autoritats durant la visita.

Amb una inversió de 2,25 milions d'euros, els espais de l'antic cinema Romero van ser convertits en un nou centre d'oci i esbarjo infantil i juvenil de 1.350 metres quadrats.

Tot i que les obres d'aquest equipament van acabar el desembre del 2013, les seves instal·lacions van ser visitades aquesta setmana pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, acompanyats per la presidenta de la Coordinadora d' Entitats Collblanc- la Torrassa, Carmen Morro.

L'edifici de dues plantes ofereix sales de tallers, de jocs i les destinades a activitats familiars i esplais, més d'un espai polivalent amb un escenari i capacitat per a 100 persones.

Aquesta obra, que forma part dels treballs de millora de la cohesió social del barri, ha comportat un efecte positiu en la zona, amb actuacions addicionals com l'ampliació de voreres, renovació del paviment i la il·luminació, així com l'habilitació d'una àrea exterior de jocs infantils i espais de trobada amb un total 220 metres quadrats.

 

Breve-centro

Façana del nou centre.