Xile: La Presidenta crea el Ministeri de la Dona / La Independent / Noticies de gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

ministerio-mujer

La Presidenta Michelle Bachelet en l'acte de signatura

"Amb això el que fem és que Xile formalment avui doni un pas decisiu en el procés que fa de la igualtat entre homes i dones, un objectiu d'Estat i li dóna força institucional". Michelle Bachelet.

El passat 27 de març, dones de diverses edats, professió, condició i posició van participar, amb la presidenta Michelle Bachelet, en l'acte de signatura del projecte de llei que crea el Ministeri de la Dona i de l'Equitat de Gènere. 

"És un motiu d'enorme alegria per a les dones, però també per a la convivència de xilenes i xilens. I per descomptat, és un moment immensament feliç per a mi perquè aquesta ha estat una de les meves causes tota la vida", va expressar Bachelet durant la signatura del projecte.

La presidenta va explicar que "amb això el que fem és que Xile formalment avui doni un pas decisiu en el procés que fa de la igualtat entre homes i dones, un objectiu d'Estat i li dóna força institucional". A més, ha afegit que "per això també volem una llei de drets sexuals i reproductius, perquè un Ministeri és un pas essencial". 

 

Michellet Bachelet