Barcelona- Internacional: per una vida lliure de violència / La Independent / Noticies Genere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Violències

 
 
Del 17 al 19 de març proper, Calala- Fons de Dones, Acsur-Las Segovias i Tamaia-Viure sensació Violència, coorganitzen les Jornades d'Intercanvi de Sabers i Bones Pràctiques, de Gestió Feminista, per una Vida lliure de Violència.
 
 
Es realitzaran a Barcelona i estan dirigides a organitzacions feministes, Centreamericanes i de la Conca de la Mediterrània, organizacions  que estan treballant des de fa anys per eradicar tot tipus de violència contra les dones.
 
Han estat organitzacions feministes les que han treballat sense pausa des de fa anys per aturar la violència de gènere a tot el món. Han elaborat models pioners i referencials, tot i estar en un context de retrocés, a causa de totes les retallades socials, que estan afectant d'una forma més greu a la lluita contra la violència masclista.
 
A més de les organitzadores d'aquestes jornades, participaran organitzacions de dones del Salvador, Guatemala, Hondures i  del Marroc.
 
Al llarg de les jornades es treballaran experiències concretes, estratègies de prevenció, models de gestió feminista i sostenibles. Estan orientades a professionals de la prevenció, atenció i sensibilització en la violència de gènere, a organitzacions especialitzades del moviment feminista i de la societat civil.