Barcelona: Casa Asia: Xerrada i lectura: "Contes al voltant d'un braser, una veu afganesa" / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Literature

There are no translations available.

Nadia

 

Amb motiu de la publicació del llibre Contes que em van curar (editorial Columna), la protagonista Nadia Ghulam, autora d'El secret del meu turbant, explica contes tradicionals afganesos que ara s'escriuen, tradueixen i publiquen per primera vegada, del dari (una de les dues llengües oficials de l'Afganistan) al català. La presentació* el 6 de març a les 19h a casa Asia.

La Nadia Ghulam (Kabul, 1985) a El secret del meu turbant (Premi Prudenci Bertrana 2010) va narrar –amb la col·laboració d'Agnès Rotger– els avatars de la seva vida, i ara –amb la col·laboració de Joan Soler- explica els contes que la seva mare li explicava a l'hospital on va estar ingressada a conseqüència d'una bomba. Per això els anomena Contes que em van curar.

Intervindran en la presentació: Roser Ros, narradora, escriptora, pedagoga i presidenta de l'associació cultural Tantàgora, dedicada a la narració i l'estudi dels contes; Joan Soler i Amigó, autor de Mitologia catalana (1990), Rebels a tramuntana (premi Leandre Colomer de Novel·la d'Història de Catalunya 2002), Dones catalanes llegendàries (2010) i de la recent novel·la La muntanya de les relíquies (Premi Ciutat de Badalona i Països Catalans – Solstici d'Estiu 2013) i Premi Nacional de Cultura Popular en 2006; i Nadia Ghulam, autora de Contes que em van curar.

* Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau

Més informació