Buenos Aires: La RIPVG a Argentina puja al tren de la Llibertat / La Independent / Notícies Gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Salud - Salud sexual y reproductiva

No hay traducción disponible

 

logo RIPVG

 


La  Red Internacional de Periodistas con Visión de Género (RIPVG), reclama, en suport de les dones de l'Estat Espanyol, la no modificació de l'actual llei de l'avortament.

Es fa ressò i informa de l'arribada del "Tren de la Llibertat" a Madrid el dia 1 de febrer, amb l'objectiu de portar al parlament, l'exigència que no toquin els drets i llibertats de totes les dones. I confirmen una concentració davant l'Amabaixada espanyola a Buenos Aires el dia 30.


Liliana Hendel, periodista Argentina, en representació de la RIPVG a l'Argentina, ha manifestat: "són necessàries les polítiques d'educació sexual i de prevenció d'embarassos no desitjats". També remarca la gran mobilització a Argentina i la solidaritat que s'ha creat en relacio a la gran marxa del dia 1 cap a Madrid d'el "Tren de la Llibertat" des de tots els punts de l'Estat Espanyol.

Afirma que com a periodistes és vital que la protesta sigui difosa adequadament per la premsa ja que s'estan posant en qüestió els drets i les llibertats de les dones.

A Buenos Aires, el dia 30 hi ha convocada una concentració de diferents organitzacions davant de l'Ambaixada Espanyola, fent així un acompanyament a la societat de l'Estat espanyol en aquesta reclamació.