Barcelona: Laura Freijoo a la Sala 5 monos / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Cultura - Teatro - Artes Escénicas

No hay traducción disponible

laura freijo Im sure cartel slqeb 2013

Laura Freijo I'm sure cartel slqeb 2013

 

A partir del 8 de gener i després de més de 70 funcions, aquesta dramaturga presentarà Soy lo que estás buscando tots els dimecres de gener*a la Sala Cinco Monos.

Des de fa més de vint anys, Laura Freijo, pensapoadora, dramaturga i periodista diu les coses que sent, pensa o li interessen en forma de pensapoamiento. I que és un pensapoamiento? "Un pensapoamiento és -segons l'autora- una composició poètica a mig camí entre el pensament, la revelació i el poema (...) una  revelació en forma de paraula versada i poema com a cos carnal del verb".

Aquesta no és la primera vegada que munta un espectacle basat en pensapoamientos. Entre d'altres s'han pogut veure: Todas estas chicas (al Tantarantana de Barcelona, 2003), Geminianas amb Eva Hibernia (Tinta Roja de Barcelona, 2004. I  a la Cinco Monos durant la setmana Barcelona Poesia 2005); i Com a peix a la gàbia amb Susanna Barranco (a La Cuina de la Bonnemaison i al Círcol Maldà de Barcelona dins la programació Barcelona Poesia 2009).

Conversant amb La Independent, Laura Freijoo, a banda de mostrar la seva il·lusió per aquesta nova estrena, ens explica que una de les participacions més destacables que ha fet al llarg de la seva trajectoria artística és, potser, la del Festival a Solas, del "The Magdalena Project", que és un festival de creació escènica femenina que es fa arreu del món des de fa més de 25 anys. A Barcelona es va fer al 2007, i el varen organitzar des de Projecte VACA.

* a les 21h a la Sala Cinco Monos de Barcelona