Tarragona: Tesi doctoral "Pensament i acció del moviment feminista a Catalunya durant la transició democràtica (1975-1985)" / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

There are no translations available.

logo feminista

 

Meritxell Ferré és la llicenciada i futura doctora que defensarà* aquesta Tesi doctoral que ben segur cobrirà un dels buits existents pel que fa a la participació de les dones en la transició política del nostre país.

El  Tribunal el conformen la Dra. Mary Nash de la UB, la Dra. Joana Zaragoza de la URV i la professora italiana Dra. Laura Guidi de la Universitat de Napòls Federic II. Cal remarcar aquesta presència d'una professora de fora perquè la tesi opta a menció europea. La direcció de la tesi és de la Dra. Montserrat Duch Plana.

 

La seva autora ha manifestat a La Independent: "Agraeixo la col·laboració i la bona disposició de totes les activistes feministes que van cedir-me la seva veu i la seva experiència personal per poder conformar la història d'un moviment que va resultar clau en la consolidació de la democràcia al nostre país".

*L'exposició d'aquesta necessaria i interessant Tesi doctoral serà el dia 20 de desembre a les 11 del matí a la Sala de Juntes al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.