Estat espanyol: "TRANSFEMINISMOS. Epistemes, fricciones y flujos"

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Llibres - Altres Publicacions

 

portada transfeminismos

 

LLibre de Miriam Solá i Elena Urko ( comp. ) amb Pròleg de Beatriz Preciado

Aquesta antologia pretén cartografiar l'emergència de tot un seguit de discursos, pràctiques polítiques i produccions culturals lligades al feminisme i a les lluites d'alliberament sexual i de gènere que habiten activament els moviments socials de l'Estat espanyol.

No és una recapitulació de totes les reivindicacions i accions que s'han emprès des del que podríem anomenar feminismes queer, transfeminismos o nous feminismes. Es tracta més aviat de crear un arxiu per recuperar i mantenir un llegat de activismes, visibilitzant les veus d'algunes de les seves protagonistes. Veus que desafien les formes de saber científic i del pensament institucional. A través de cada text es reconstrueix una genealogia, es fan preguntes, es visibilitzen postures, debats i col·lectius.

Aquest llibre és, sobretot, un compromís amb la recreació i la reconstrucció de sabers subversius, d'experiències i memòries polítiques al servei de les i dels que lluiten en els intersticis del feminisme.

 

 

Hi Participen : AITZOLE Araneta , ALEX AGUIRRE , AMAIA OROZCO , ANA BURGOS , BEATRIZ PREUAT , BENGALA & MAGNAFRANSE , BROT BORD , CRISTINA Garaizabal , DIANA J. TORRES , DIEGO GENDERHACKER , ELENA Urko , HELEN TORRES , ITZIAR ZIGA , Klau KINKI , LETICIA ROJAS , LUCIA EGAÑA , LUCRECIA MASSON , Medeak , MERY SUT , MIRIAM SOLÁ , ORGIA , POST - OP , QUIMERA ROSA , RAQUEL ( LUCAS ) PLATERO , SANDRA FERNÁNDEZ , SARA LAFUENTE , SAYAK VALÈNCIA , TEO PARDO , Veronika ARAUZO , YENDÉH R. MARTÍNEZ.

 

Més info:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

www.transfeminismos

Facebook transfeminismos

twitter transfeminismos