Barcelona: Presentacio de Llibres al CPC / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Llibertat d'Expressió

"Entrevistas-Dialogos con la Politica, la Cultura y el Poder"  de Margarita Riviere

"Jo no vull ser invisible" de Francesc Betoret

Margarita

La presentacio del llibre "Entrevistas-Dialogos con la Politica, la Cultura y el Poder" de Margarita Riviere, es fara al Col.legi de Periodistes de Catalunya, el dimecres 11 de desembre y el presentara Josep Cuni, i hi intervindra l'autora Margarita Riviere i Roberto Herrs, director del master de periodisme, BCN_NY (UB).

Margarita Rivière ha deixat una petjada inesborrable, destaquen les seves entrevistes. Als vuitanta, va conversar amb les personalitats més importants del seu temps per a El Periódico de Catalunya; en els noranta va omplir les contraportades de La Vanguardia amb entrevistes a pensadors i artistes i, darrerament, va realitzar amb més calma i extensió converses en profunditat per a El País.

conra conte

Tambe al  pròxim dilluns 9 de desembre es presentarà "Jo no vull ser invisible" al Col·legi de Periodistes, un conte solidari editat per l'Asociación de Familias Adoptantes en China (AFAC).

L’acte, organitzat per l’AFAC, compte amb la col·laboració de l’ONG Publicitarios Implicados i del Grup de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El 100% dels beneficis de la venda del conte estaran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes que es troben en els orfenats on treballa AFAC.

 

La presentació, que s’iniciarà a les 18:30h, serà a càrrec de: Francesc Acero, president de l’Asociación de Familias Adoptantes en China (AFAC); Núria Canal, directora de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció (ICAA);i de Francesc Betoret, autor del conte.