Llibert

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Teatre - Arts Escèniques

  teatre llibert

 

Hi ha qüestions que no volem plantejar-nos. El drama arriba quan la vida ens hi enfronta amb tota la cruesa i urgència. Per fortuna el teatre pot ser-nos útil per plantejar-nos alguns temes sense necessitar de patir-los en primera persona. Sense la urgència de viure una tragèdia en carn pròpia.


Aquest és l'enorme encert de Llibert, l'obra escrita i interpretada per Gemma Brió, a partir d'un fet real. Tres actrius (Tàtels Pérez, Gemma Brió, i la tambe cantant Mürfila) ens serveixen un intel·ligent còctel d'humor i tragèdia que ens relata, des del punt de vista d'una mare, l'accidentada muntanya russa dels quinze dies que van del goig del part a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se.


L'obra, amb direccio Norbert Martínez, ens mostra una rica galeria de personatges enfrontats al dilema i que ens qüestionen a plantejar-nos la nostra postura.


La bona resposta del públic que assisteix al Teatre Almeria aplaudeix les intèrprets per la gosadia i l'encert de la proposta. L'endemà de l'estrena un grup de professionals amb relació directa amb el cas que va inspirar l'obra van expressar a l'autora la seva felicitació.

Teatre directe i amb un alt valor afegit.